HrvatskiEnglish
Dojavni Centar - Protector Rakela k.d.
Protector Rakela Security
servers2.jpg
Tjelesna zaštita

Željan Rakela & Mihail GorbačovTijekom obavljanja zaštitarskih poslova naši djelatnici svojim izgledom, ponašanjem i djelovanjem odvraćaju potencijalne počinitelje kaznenih i prekršajnih djela od loših namjera. Zaposlenici angažirani na poslovima tjelesne zaštite osoba i imovine ispunjavaju sve uvjete predviđene Zakonom o privatnoj zaštiti (Narodne novine br. 68/03) i Pravilnikom o uvjetima i načinu provedbe tjelesne zaštite (Narodne novine br. 45/05, 21/07, 32/09 i 68/09), posjeduju propisane ovlasti za obavljanje poslova zaštite kao i propisanu opremu.

Naši zaštitari su osposobljeni za pružanje zaštitarskih usluga najviše razine. Uz standardnu zaštitarsku obuku naši djelatnici raspolažu i posebnih znanjima i vještinama, što nam omogućava da na Vaše specifične zahtjeve odgovorimo odgovarajućim uslugama. Naši zaštitari i čuvari paze na sigurnost, nadgledaju sredstva tehničke zaštite, obavljaju kontrolu ulaza i izlaza osoba, vozila i robe, provjeravaju identitet osoba, vrše pregled osoba, predmeta i vozila te daju smjernice i upozorenja. U mogućnosti smo ponuditi zaštitare s poznavanjem stranih jezika, osposobljene za rad na računalima i obavljanje recepcijskih poslova, za upravljanje telefonskom centralom te za mnoge druge korisne zadaće, što je samo jedan segment specifične obučenosti našeg osoblja.

U skladu s navedenim, spremni smo udovoljiti svakom Vašem zahtjevu u pogledu organizacije zaštitarske službe u cilju zaštite objekata, osoba i imovine.

Usluge tjelesne zaštite koje obavljamo su:

 • redarske usluge
  • na sportskim i kulturnim manifestacijama
  • u noćnim i disko klubovima
 • osobna zaštita (bodyguard)
 • usluge recepcijske službe
 • usluge interventne ekipe
 • zaštita objekata (osiguranje novčanih institucija, poslovnih objekata, skladišnih prostora, kuća i stanova)
 • kućni detektivi
 • osiguranje u casinima

Usluge tjelesne zaštite

Redarske usluge

Redarske usluge pružaju se prilikom osiguranja kulturnih i sportskih manifestacija, koncerata, te razlitičih drugih događanja. Diskoteke, klubovi, restorani i slični objekti često koriste redarske službe kako bi posjetiteljima osigurali što potpuniju zaštitu. PROTECTOR RAKELA osigurava stručne i pouzdane djelatnike za obavljanje redarske službe, kao i profesionalne voditelje osiguranja koji se brinu da se svi aspekti redarske službe odrade na najbolji mogući način, uz potpuno zadovoljstvo naših klijenata

stadion Poljud

Osobna zaštita

Osobna zaštita (BODYGUARD) spada u sam vrh najsloženije djelatnosti zaštite osoba. Usluge osobne zaštite pružaju za to specijalizirani, iskusni i odgovorni zaposlenici koji su psihofizički spremni ispuniti visoke zahtjeve ovog vida usluge te svakodnevno aktivno usavršavaju: borilačke vještine i rukovanje vatrenim oružjem.

Tjelesna zaštita osoba, proizvod je planiranja, znanja, iskustva i vještine. Djelatnici tvrtke PROTECTOR RAKELA, dokazali su se na mnogobrojnim poslovima osobne zaštite kao uspješni, pouzdani i nadasve diskretni zaštitnici stranih državljana i diplomata, stranih i domaćih estradnih zvijezda, poslovnih ljudi i mnogih drugih kojima smo pružali usluge osobne zaštite.

Usluge recepcijske službe

Poslove recepcionara obavljaju naši djelatnici/djelatnice koji su osposobljeni za rad na recepciji što uključuje iskustvo rada na telefonskoj centrali, znanje stranih jezika, komunikacijske vještine i informatičku naobrazbu.

Uobičajeni zadaci radnog mjesta recepcionara su:

 • evidencija ulaska/izlaska osoba (zaposlenika, poslovnih suradnika, stranaka i slično),
 • najava i upućivanje poslovnih suradnika i stranaka.

Intervencija na priključenim alarmnim sustavima

Svi priključeni alarmni sustavi elektronski se prate u našem dojavnom centru, te na svako aktiviranje alarma odgovaramo slanjem dežurne interventne ekipe na mjesto događaja. Nakon uviđaja osiguravamo čuvani objekt, a prema zahtjevu i potrebi se kontaktiraju korisnik osiguranja i policija. Naše interventne ekipe omogućavaju intervencije 0-24 sata u Splitu, a s našim partnerima i u cijeloj Hrvatskoj. Tako je u svakom trenutku osigurano pravovremeno djelovanje u slučaju aktiviranja alarma.